Om 21 minutter
En dansker i Europa
Kl. 05.40
Herslev Bryghus
 
 

Programomtaler

Countrymusikken har fundet sit publikum i Danmark, hvilket affødte, at der for første gang i 20 år blev afholdt countryfestival i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Der er hele to Melodi Grand Prix-vindere på besøg i denne udgave af Sommersang i Mariehaven.
I 1983 vandt Gry det danske Melodi Grand Prix. Men hun har mange andre strenge at spille på.
De fleste teaterforestillinger har et manuskript. Fra Holberg og fremefter. Alle disse manuskripter og meget mere befinder sig på Det Kgl. Bibliotek.
Den syngende politibetjent. Caro Merz vil trods succes på scenen ikke slippe sin civile karriere hos ordensmagten i Rhienland Pfalz.
Mik Schack kan høre musik, men ikke hvor musikken kommer fra, da han går rundt i den almene boligafdeling Hedelyngen i Herlev.
Når vi viser disse herlige gensyn fra Mariehaven, kan man nogle gange blive indhentet af virkeligheden. I dette program kan man bl.a. opleve Thorkild Vesth, der takkede af efter længere tids sygdom i 2014, når Brødrene Vesth bl.a. spiller den elskede vise ”Veras Vinterven”.
I denne udgave af sommersang i Mariehaven er vejret ikke på vores værters side. Men musikken får gråvejret til at blive tåleligt, og latteren bølger i den smukke have.
Den tyske forfatter, Heinrich Heine, skrev i 1844 de berømte ord: "Denk’ ich an Deutschland in der Nacht, bin ich um den Schlaf gebracht.“ Tænker jeg på Tysklands om natten, så ligger jeg søvnløs.
Det er meget længe siden, men sådan har mange tænkt i Europa - også efter, at Forbundsrepublikken Tyskland blev grundlagt i 1949.
MC-sæsonen står så småt for døren. Vi har været til årets motorcykeludstilling, Motorshow 2017 i Herning, og set på en masse tohjulede nyheder.
Side 1 ud af 222
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.