Kl. 14.35
Golf i Portugal, Algarve
 
 

Programomtaler

Vi besøger den internationalt anerkendte og prisvindende animationsskole, TrueMax Academy, stiftet af brødrene Maytam, Moayad og Mohannad Fahmi og får en samtale med Mohannad Fahmi om bl.a. realiseringen af den danske drøm.
Vært: Elmas Berke.
Der findes mange ildsjæle i Danmark, men på Fanø findes der en helt særlig en af slagsen.
Hvordan vælger man som billedkunstner den helt rigtige blandt alle de grønne nuancer i verden? Hvordan står man foran sit lærred og sætter det allerførste penselstrøg? Og hvordan kan ens tro være med til at inspirere én til at male?
Pjerrot er et ikon for hele Tivoli, selvom han bor på Pantomimeteatret. Men i virkeligheden er der mere end en Pjerrot.
Campingsæsonen er langt fra slut, og derfor tager Anne-Vibeke endnu en gang seerne med på camping sammen med en række campingeksperter.
Københavns Tivolis Pantomimeteater er kendt og elsket af voksne og børn over hele landet – og også udenfor landets grænser.
Mr. Grand Prix har rundet de 60 år, og de seneste 40 år har han tilbragt på scener rundt om i hele Europa. Han har fået pigehjerter til at smelte og har bevæget sig i mange musikalske genrer.
Danmarks verdenskendte Tivoli er en helt speciel virksomhed eller konstruktion. Tivoli er nemlig en omfattende kommerciel virksomhed, der som noget særegent bruger en stor del af sine indtægter på kultur - også på finkultur.
I ”Ild i sjælen” sætter Fatma Øktem fokus på nogle helt særlige mennesker og deres historie.
Neighbours er draget nord på, så nord det næsten kan blive – vi skal nemlig til Hjørring, året er 2007 og publikum er glade for det musikalske besøg.
Side 1 ud af 241
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.