Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 37

I Watch2Watch denne gang handler det om hele 3 film.

"Det Store Glitch/Paradisets Børn" er en dansk film fra 2023, der handler om to venner, Ronja og Serber, der oplever en række mærkelige og overnaturlige hændelser i København om sommeren. Filmen er en blanding af komedie, drama og mysterium, der udforsker grænsen mellem virkelighed og fiktion, og hvordan venskab, kærlighed og aktivisme kan forandre livet. Filmen er instrueret og skrevet af Søren Peter Langkjær Bojsen, og har Joos Rohrberg Sanden Støvelbæk, Lukas Gregory og Leonora Saabye i hovedrollerne. Filmen har premiere den 14. september 2023 i Danmark.

"Mordet i Venedig" er en krimi-gyser, der handler om mesterdetektiven Hercule Poirot, som må opklare et mord i det hjemsøgte palæ Ca'Dario i Venedig efter Anden Verdenskrig. Poirot bliver lokket til at deltage i en seance til Halloween, men da en af gæsterne bliver myrdet, er det op til ham at finde ud af, hvem der står bag. Er det en af de andre gæster, eller er der noget overnaturligt på spil?
Filmen er baseret på Agatha Christies roman "Hallowe'en Party" fra 1969, men med en ny og skræmmende vinkel. Kenneth Branagh er instruktøren og han spiller selv hovedrollen, og har også lavet de to forrige film om Poirot: "Mordet i Orientekspressen" og "Døden på Nilen". Blandt de andre medvirkende er Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh og Kelly Reilly. Filmen har premiere den 14. september 2023 i Danmark.

"Ehrengard - Forførelsens kunst" er en romantisk komedie, der er baseret på en novelle af Karen Blixen. Filmen handler om den selvsikre og charmerende Cazotte, der er en mester i både maleri og forførelse. Han bliver hyret af den magtfulde storhertuginde til at lære hendes søn, kronprins Lothar, hvordan man forfører kvinder. Men planen går ikke som forventet, da Cazotte selv falder for den smukke og uskyldige Ehrengard, der er hofpige hos prinsessen. Cazotte må nu vælge mellem sin pligt og sit hjerte, mens han også må undgå at blive afsløret af sine rivaler. Filmen er instrueret af Bille August, der har vundet to Oscars for sine filmatiseringer af danske litterære klassikere. Blandt de medvirkende er Mikkel Boe Følsgaard som Cazotte, Sidse Babett Knudsen som storhertuginden, Emilie Kroyer Koppel som prinsessen og Alice Bier Zanden som Ehrengard. Filmen er en del af Netflix’ satsning på dansk film, har haft Hendes Majestæt Dronning Margrethe til at lave scenografi og kostumer og har premiere den 14. september 2023.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Se programmet allerede nu på dk4.tv



I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.