Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

DanskPOP Talent 2017 (6) (G)

Lørdag den 4. november gjaldt det den sidste indledende runde, hvor de ni dygtige bands og solister fremførte deres sange.

Nedenfor kan du se en kort præsentation og læse mere om de enkelte kunstnere fra program 6. Der kan stemmes på kunstnerne fra program 6 fra premierevisningen lørdag den 4. november og frem til onsdag den 8. november kl. 23.59.



MarSoul
Tankeløse tanker
Dansk Reggae fra øverste hylde.
Marcel Gbekle har optrådt i mange tv-shows og deltog i 2015 i Dansk Melodi Grand Prix, men det er første gang, han stiller op med sit helt eget nummer.
Marcel – der har en dansk/færøsk mor og Ghanesisk far – har fuld gang i karrieren og optræder med tre bands, synger kor for bl.a. Peter AG, og er ansat som musikansvarlig i Allerød Kommune, hvor han leder et stort børnekor og et gospelkor. Og Marcel har også overskud til at være ambassadør for Plejefamiliernes Landsforening.
På scenen har Marcel Gbekle tre korsangere i form af vennen Jacob Fredberg, og de to konservatoriestuderende kvinder Anja Backmann og Lise Lohmann Urhøj.




Sandra Kirchert
Sammen i havn
For 2. gang deltager Aarhusianske Sandra Kirchert i dk4´s populære DanskPOP Talent og denne gang med en helt dugfrisk nyskrevet country-pop-sang om kærlighed og udfordringer i parforhold, skrevet i samarbejde med et par af hendes nære musikalske venner.
Hun er godt gift med en professionel trommeslager – og mor til to børn. Hun har gennem 13 år arbejdet på Handelsfagskolen i Skåde og har for længst erkendt at musikken er et frirum i dagligdagen, som ikke nødvendigvis behøves at føre til en karriere på scenen.
Sandra ser sig selv som en ægte countrypige med et forbillede som fx amerikanske Bonnie Raitt




Martini & Hjort
Der er noget i luften
Thomas Martini Jørgensen og Irene Hjort Rossen deltog også sidste år.
De har mødt hinanden tilbage i 2001, hvor de siden har optrådt sammen i talrige revyer og musicals, ligesom de privat danner par. De elsker at optræde og underholde, men har begge et civilt job, hvor Thomas er seniorforsker på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby og Irene arbejder som it-konsulent.
Deres bidrag i år er en up tempo lige-ud-af-landevejen – og en meget iørefaldende popsang – som er skrevet til lejligheden af Thomas Martini Jørgensen.




Sarah Krogh
Finder farver igen
Den unge Sarah Krogh er født i et musikalsk hjem i Aarhus, men bor nu i København, hvor hun arbejder som kampagnechef på en virksomhed, som sælger høreapparater, hvorfor hun i den grad ved noget om lyd.
Hun betegner selv sit bidrag som elektro-pop, og sangen handler om de tidspunkter i livet, hvor man skal sige stop og forsøge at finde en anden vej, hvis der er noget, som ikke virker. Sarah refererer til et indiansk citat, som lyder ”Hvis hesten er død, så stig af”.




Helge Damsbo & Ida Olsson
Cassiopeia
Journalisten og musikeren Helge Damsbo pladedebuterede helt tilbage i 1978 med det engelsksprogede album Images. I store perioder har Damsbo haft omgang med – og spillet sammen med – en perlerække af landet allerbedste pop- og rockmusikere.
Efter en årrække med et virke i kommunikationsbranchen, hvor der blev skruet lidt ned for musikken, udgav Helge Damsbo i 2015 singlen ”Stille Hjerter”, som blev et radiohit.
For 11 år siden møde han svenske Ida Olsson og besluttede omgående, at han gerne ville indsynge en dansk-svensk duet med hende. Det er blevet til et album sammen, og Ida Olsson bor nu i København – men danner ikke privat par med Helge.




Isse
Jeg ser dig nu
Den 24-årige jurastuderende Mare Louise Sandorf Jacobsen stammer fra Gjern mellem Aarhus og Silkeborg. Det var hendes lillebror, der som lille ikke kunne udtale Marie Louise rigtigt, hvorfor hun fik øgenavnet Isse, der nu er blevet så integreret, at hun ikke bliver kaldt andet.
Musikken er først og fremmest en hobby for Isse, der er vild med ABBA og Melodi Grand Prix, men hun har aftalt med sig selv, at når hun i 2018 er færdig med jurastudierne på Aarhus Universitet, tager hun et år eller to og giver musikken en chance, for hun elsker det sammenhold, som findes i den kreative branche – nærmest som på et fodboldhold.




Kehman
Elsk mig i nat
Ulrik Kehman fra Agdrup ved Odense er en herre med mange jern i ilden. Først og fremmest er han far til fem børn, arbejder som pædagog i en børnehave i Langeskov, og stiller op til kommunalvalget 2107 for Konservative i Odense.
Kehman har ikke ambitioner om at blive professionel musiker, selv om han har medvirket i flere tv-shows og ofte optræder – både i bands og med sine egne danske sange – som fx i september måned, hvor han havde den store ære at synge for hele den danske regering, i forbindelse med et seminar på Hjerting Badehotel.


 



Rise Larsen
Er du mon en stjerne
Rise Larsen er født i Hvidovre, men bor nu i et husmandssted ved Køge, hvor hun udlever sin anden passion – ud over musikken – nemlig heste, af alle mulige racer.
Trofaste seere vil nikke genkendende til Rise Larsen, når hun toner frem i dette års udgave, for hun har deltaget i showets to tidligere udgaver som sanger og guitarist i bandet Heksegryden. Det band holder pause i øjeblikket, hvorfor Rise fandt en af sine gamle sange ”Er du mon en stjerne” frem og nu springer ud som solist.
Rise er også hovedkraften bag bandet Miss Rise, hvor hun med fire mænd optræder til fester med hovedvægt på kvindelige rocknumre.




Dot Band
Vi har magien
Ved en gadefest i Kolding blev tankerne til Dot Band født, da Dorthe Pedersen og Gert Jensen faldt i en musikalsk snak. Gert Jensen har i mange år spillet sammen med Lars Bogård, som dermed fuldendte trioen. Alle tre medlemmer af Dot Band har først og fremmest musikken som en stærk fritidsinteresse, men spiller efterhånden mange job i Syd- og Sønderjylland, som for nylig ved kulturnatten i Kolding, hvor de optrådte sammen med den irske Melodi Grand Prix-legende Johnny Logan.
Historien bag navnet Dot Band er den enkle, at Gert Jensen en dag skulle sende en SMS til Dorthe og skrev Dot i stedet for Dorthe. Det fængede og blev deres bandnavn.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.