Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Kvarner

Denne gang rejser Anne-Vibeke til Kroatien og det mindre kendte område Kvarner, hvor Anne-Vibeke besøger flere forskellige områder inde i landet, langs kysten og afslutter rejsen på øerne i Adriaterhavet.

Det kroatiske område Kvarner er på ingen måde det mest kendte i landet, men det har alligevel utrolig meget at byde på, fordi det både har nationalparker, bjerge, kystlandskaber og et ørige. Alt sammen noget vi skal se nærmere på i dette program. Fra Zagrab går rejsen til Kroatiens og dermed også Kvarners mest kendte nationalpark Plitvice, der består af 16 søer, der fordeler sig over 300 km2. Parken kan ikke beskrives – den skal simpelthen opleves og du skal sætte god tid af til det, fordi det dækker et stort område og det tager tid at komme rundt både til fods, med tog og små både. Plitvice søerne kom på UNESCOS Verdensarvsliste allerede tilbage i 1979.
Herfra går rejsen ud til kysten og øerne Rab og Krk, hvor Anne-Vibeke besøger to meget spændende campingpladser. En ny side af et spændende og populært ferieland.

Anne-Vibeke Rejse_Kvarner_AV_med_krabbe-mand_lille






   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.