Annonce


Programomtaler

MotorTV er denne gang taget til Sverige for at prøve den nye Subaru Impreza. Apropos Sverige, så tester vi også den nye Volvo XC40, der netop er blevet kåret til Årets bil i Europa.
For 10 år siden mødte journalist og forfatter Charlotte Rørth Jesus i et sakristi i Spanien. Om det har hun skrevet bogen "Jeg mødte Jesus" med undertitlen "Bekendelser fra en modvilligt troende".
I dette program skal det handle om ” Lette tricks til indskygning” - dvs. at man henholdsvis fremhæver og skjuler sine gode og dårlige sider, med lys og skygge. Hvordan? det giver Kenneth Adelhardt en letforståelig introduktion i.
Den tidligere Venstre-regering fremlagde i 2016 en såkaldt Tysklands-strategi, og den nye regering bestående af Venstre, Konservative og LA har fulgt strategien op med en stor kulturpolitisk satsning i vores sydlige naboland i årene 2018-2020.
”Spørg Momster” er en programserie, der tager sig kærligt af mødres problemer og dilemmaer. I programmerne giver et skiftende, men altid oplagt mor-panel – samt værten Esme Emma Sutcu – ærlige, men kærlige råd til mødre, der sender spørgsmål ind.
”Spørg direkte” er denne gang gæstet af Dennis Kristensen, der er Forbundsformand for FOA - fag og arbejde.
Ofte udlægger eksperter, politologer, kommentatorer og spindoktorer politik på en måde, der giver indtryk af, at alt er udspekuleret og planlagt ud fra en snedigt udtænkt strategi, som gennemføres ved hjælp af detaljerede taktiske overvejelser.
Ved DanskPOP Talent finalen i januar 2018, havde finalisterne hver skrevet 10 flotte dansksprogede sange de skulle fremføre. Derfor var det helt i tråd med showets ånd, at også underholdningen skulle være på dansk.
Alene i Århus Stift er der hele tre Vejlby Kirker. Denne her ligger nogle få kilometer sydvest for Grenå.
Johan Fynbo er professor, astrofysiker og ansat ved Niels Bohr Institutet. En hardcore videnskabsmand med andre ord. Johan Fynbo forsker i de tidlige galakser, det vil sige de første samlinger af stjerner, der blev dannet efter ”Big Bang”.
Side 1 ud af 272

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce