Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Sicilien

Den historiske og smukke ferieø Sicilien ligger som fodbolden foran den italienske støvle. Øen er med sine næsten 26.000 km2 den største ø i Middelhavet og på grund af øens placering mellem det italienske fastland og det afrikanske kontinent har den gennem årtusinder været et vigtigt handelspunkt for de fleste middelhavslande.

Det ses også i mange af de historiske byer som Siracusa, der blev anlagt som græsk koloni mere end 700 år f.v.t. og den smukt beliggende by Cefalú, der tydeligt bærer præg af både byens græske ophav, men også romersk, arabisk og normannisk ejerskab gennem historien.

I programmet tager Anne-Vibeke også seerne med til: Taormina, Giardini Naxos, Monreal, Palermo, Caltagirone, Villa Romana del Casale, Alcantara Valley, Castelmola, Siracusa og Cefalú mm.

Udover den storslåede historie har Sicilien også mange storslåede naturoplevelser, hvoraf den ubetinget største er den aktive vulkan Etna, der med sine ca. 3350 højdemeter kan ses fra store dele af øen. Den vulkanske aktivitet ses også på de forrevne lavakyster på øens østlige side og den meget frodige vulkanske jord, der giver næring til et utal af råvarer, som er med til at gøre det sicilianske køkken utroligt velsmagende.

I dette program tager Anne-Vibeke med på busrejse, men du kan sagtens se programmet og få inspiration til både flyrejse, kør-selv og en campingferie.

Få meget mere inspiration til vidunderlige Sicilien på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.