Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Helene Fischer Im Rausch der Sinne

Helene Fischer inviterer dig med på en musikalsk rejse. En rejse, der tager udgangspunkt i det album, hun udgav i september 2021, og som igen tager udgangspunkt i det sted, hun er i livet.

Vi møder en afklaret kvinde, der gennem sin musik sætter et punktum og står ved sine holdninger. Der er sange om klima, om MeeToo, om at miste - og selvfølgelig om kærlighed. For meget har ændret sig, siden vi mødte den purunge Helene. Her står hun så i dag, med ny kæreste, på vej til at blive en familie, stadig smuk som en gudinde og eminent til at sætte i scene - eller finde de folk, der virkelig kan få hende til at shine - til glæde for alle Helene Fischer-fans.

Nyd dette indblik i tilblivelsen af de forførende musikvideoer, teksternes opståen, og det store arbejde, der ligger bag, for som altid er der præcision og store forventninger, intet er op til tilfældighederne, når schlager-dronningen skal præsentere sit udspil - og dog, for vi skal med vores kunstner i ”sansernes rus” ”Koncert med Helene Fischer – Im Rausch der Sinne”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.