Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


DanskPOP Talent 2017 (3) (G)

Lørdag aften nåede vi frem til den 3. indledende runde af dk4´s store musikdyst.

Hermed er halvdelen af samtlige 54 deltagere blevet præsenteret for danskerne, som kan stemme deres personlige favoritter videre til semifinalerne i november.

Nøjagtig som i de forrige runder, bød lørdagen på en farverig og livsglad musikalsk cocktail, der beviser, hvor mange dygtige og alsidige sangere og musikere vort land rummer.

Nedenfor kan du se en kort præsentation og læse mere om de enkelte kunstnere fra program 3. Der kan stemmes på kunstnerne fra program 3 fra premierevisningen lørdag den 14. oktober og frem til onsdag den 18. oktober kl. 23.59.Kier
En tur til

Morten Kjær, som er født i Rønde på Djursland, har gennem de seneste 7 år været bosat i Los Angeles i Californien, hvor han lever som musiker, sangskriver og medlem af bandet Ebb & Flow. Morten Kjær er uddannet på Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2002 og har hidtil udgivet to albums.
Kjærs lavmælte og funky nummer ”En tur til ” handler om det at være klar til kærlighed efter en – måske ufrivillig – pause.
Sonny Møller og den rummelige trio
Tid og tanker

Sonny Møller, der også deltog i fjor – som solist – i dk4´s DanskPOP Talent, har til dette års udgave sit sædvanlige band med på scenen.
Den country-prægede sang handler om at tage skeen i egen hånd, at udnytte livets muligheder, og samtidig leve med de ting man ikke kan ændre.
Sonny Møller har været musiker siden midten af 90’erne, hvor han bl.a. havde en rocktrio på Christiania.
Britt Eilskov
Dit liv

Den Helsingør-bosatte Britt Eilskov Larsen har i forvejen en lang karriere bag sig som sangerinde – med talrige udgivelser til følge. Alligevel er det vigtigt for hende, at dagligdagen rummer andet end musik, hvorfor hun som sundhedsvejleder driver en klinik i Helsingør ”Det Sunde Hjørne”. Her vejleder hun sine klienter om, hvordan tanker og krop kan hænge sammen, hvilket ofte afspejler sig i hendes musik. Sangen er skrevet af veninden Tanja Thorup Nielsen.
Happy Hannibal
Du skal sig´ det med blomster

Hannibal Hildorf er født i Lille Skensved ved Køge, men har i mange år boet på Frederiksberg. Han har deltaget i et utal af talentshows og indleveret sange til Dansk Melodi Grand Prix – uden dog at komme på scenen der. Hannibals særkende er at blande Danskpopsange med rap, hvilket han også gør i sit bidrag ”Du skal sige det med blomster”, som han skrev tekst og musik til i 2007.
Anders Boldsen
Flyver hjem

For 2. gang stiller Skanderborg-borgeren Anders Boldsen op i dk4´s musikdyst, i håbet om at showet kan bane vejen for en musikalsk karriere, mens han stadig har et arbejde som lagerarbejder. Anders skriver egne sange på både dansk og engelsk, ligesom han ofte optræder med kopiversioner af kendte hits.
Tenja
Slip mig fri

Tenja Poulsen er københavnerpige med stort K. Hun er født og opvokset på Vesterbro, men bor nu på Frederiksberg, hvor hun arbejder hos Frederiksberg Kommunes Gartner- og Vejservice. Men musikken fylder rigtigt meget i hendes dagligdag, og for Tenja er musik ligeså vigtigt som at trække vejret!
Allerede som 8-årig skrev hun sit første digt, og det er også danske ord og tekster, som er tyngden i hendes musikalske virke.
Fru Hansens Bolsjeri
Pustervig i støvregn

Men en klassisk 70’er-sang kan Lars Graulund og hans band godt bringe minder frem om fx Bamses Venner i dennes storhedstid. Og referencen til det idylliske lille torv Pustervig, midt i Aarhus, er også helt klar. Sangen blev skrevet på Samsø, i en periode hvor Lars Graulund netop overvejede at flytte til det berømte torv. Ud over Lars Graulund er Jens Steensgaard, Sammy Nielsen, Steen Buhl og Lars Bank Andersen på scenen.
Tine Mynster
Du ser mig

Oprindelig født i Kerteminde, bor Tine Mynster nu på den idylliske Alrø midt i Horsens Fjord, på en gammel skole, hvor nogle af de gamle skolestuer nu fungerer som både øvelokaler og atelier. Når Tine ikke synger, maler hun store kraftfulde billeder, men hun er dog uddannet musikpædagog og har i mange år arbejdet med børn og skabt musik til børn.
Marc Thierry
Gi mig lidt af dig

Marc Thierry optrådte som barnestjerne i sin morfars Cirkus Krone og blev præsenteret som verdens yngste kapelmester. Han er stadig involveret i Cirkus Krone, men kun på det administrative plan, hvorimod han lever af musik som korsanger i talrige band-sammenhænge.
Marc Thierry har tidligere medvirket i Stjerne for en aften, men det er første gang, at han optræder som solist. Med på kor har han sangerinderne Maj-Britt Dørken og Lotte Birkemose.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce