Annonce


Danmarks dejligste hjem (2:7)

Med camping-dronningen Anne-Vibeke Isaksen og public service-greven Mik Schack ved roret finder dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger nu ”Danmarks dejligste hjem”.

Ja, der er tale om endnu et boligprogram på dansk tv, men helt forskelligt fra alle andre boligprogrammer handler det i denne nye serie udelukkende om almene boliger. Det vil sige, at programserien fokuserer på den million danskere, som bor i en af Danmarks 570.000 almene boliger.

Når Anne-Vibeke Isaksen og Mik Schack rejser landet rundt for at finde Danmarks dejligste hjem, er udgangspunktet beboernes egen begrundelse for, at de har Danmarks dejligste hjem. Det kan være fællesskab, naboer, viceværten, udearealer, fælleshus, aktiviteter, men også boligens størrelse, indretning, husleje og beliggenhed, for også nogle af Danmarks almene boliger ligger ved vandet og har en fantastisk udsigt.

Hen over sommeren har almene beboere sendt videobidrag ind til Danmarks dejligste hjem og meldt sig til at deltage i boligprogrammet, som har til formål at finde det allerdejligste hjem. I to indledende programmer finder Anne-Vibeke og Mik de fire familier og hjem, der går videre i konkurrencen. I fire efterfølgende programmer besøger Mik og Anne-Vibeke en af familierne og deres hjem og boligafdeling i hvert program.

Dette program er andet program i serien, og Anne-Vibeke og Mik har udvalgt en række kandidater, som de nu vil kigge nærmere på for at finde ud af, hvem der skal gå videre i konkurrencen. Også i dette program skal de som i det første program finde to deltagere, der går videre i konkurrencen.
Men hvem der går videre, får man først at vide, når Anne-Vibeke og Mik i et senere program dukker op et sted i landet, hvor den første finalist bor.


”Danmarks dejligste hjem” produceres i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce