Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Helene Fischer: ”Die Arena-Tournee 2018”

dk4 var først til at præsentere Helene Fischer i Danmark – og har dermed introduceret tysk schlager

Tilbage i 2009 viste dk4, som noget helt specielt, de første tv-optrædener med Helene Fischer i dansk tv. Med titlen ”Dans under kuplen” præsenterede Poul Erik Andersson den unge tyske schlagerprinsesse for de danske tv-seere. På det tidspunkt havde Helene Fischer rundet den første million solgte albums og ligget nr. 1 på de tyske hitlister. Og hun havde allerede begejstret tusindvis af danskere.
Ved sin optræden takkede en stolt Helene Fischer sit publikum for, at hun måtte få lov at præsentere sine nyeste sange, så publikum kunne lære hende bedre at kende.

Her i 2018 er hun stadig ydmyg og tro mod sit publikum. En koncert på knap 3 timer kan lyde til at være i overkanten – men ikke når Helene Fischer – der nu anses som schlager-dronningen over dem alle, går på scenen!
Om det skyldes de mange hits, der leveres med sikker hånd, hendes sødme, stilsikre fremtræden og hendes super seje stunts? Eller om det er de veltrænede verdensberømte dansere og akrobater fra ”45 DEGREES” – en gren af Cirque du Soleil-familien, der gør udslaget? – Det må man næsten se koncerten ”Die Arena- Tournee 2018” fra König Pilsener Arena´en i Oberhausen, for at finde ud af.

Fans af Helene Fischer ved, at hun, gennem de seneste 12 år, har forfinet og videreudviklet sin performance og sit sceneshow. Fra hun i de første koncerter stod på scenen med sit band, til hun siden hen optrådte med et orkester samt lidt flere dansere osv. Skridt for skridt er hun kommet dertil, hvor hun nu kan fylde et stadion 5 dage i træk.

Hun siger selv om koncerten
”Jeg fik idéen for mange år siden i Las Vegas, da jeg så Cirque du Soleil – og tænkte: ’Hvorfor er ingen taget på turné?’ – Altså med elementer fra Cirque du Soleil eller akrobatik? Så benyttede jeg chancen, og min drøm gik i opfyldelse.”
”Det her show har vi øvet på i mindst halvandet år, og jeg er så stolt af at kunne turnere med 45 DEGREES fra Cirque du Soleil, og have de storslåede talenter med hver aften”.

Når man ser Helene Fischer svinge sig i rundt i tovene og lave kompliceret akrobatik – både i højderne og på højt niveau – mens hun synger, får hun det til at se så legende let ud. Hun indrømmer dog, at det er det hårdeste, hun nogensinde har lavet – og hun deler stolt og ydmygt scenen med sine akrobater.


Sjælen af schlageren er med
Nu er det hele ikke kun show og akrobatik. Som altid, når det kommer til Helene Fischer, har hun leget med sin musik og pakket numre ind i nye rytmer samtidig med, at hun er tro mod andre. Så man kan roligt glæde sig til alle hendes schlagerhits – fx ”Und Morgen Früh Küss Ich Dich Wach”, ”Sowieso”, ”Nur mit Dir”, ”Atemlos” og alle de mange andre skønne sange. Alt i alt en storslået oplevelse!

Helene Fischer_Die_Arena-Tournee10_lilleHelene Fischer_Die_Arena-Tournee13_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.