Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Stjernetræf - John Olsen & Twang Factor
Da musikeren John Olsen fik en guitar i konfirmationsgave og lidt senere som teenager spillede sammen med sin far og storesøster til halballer i Jylland, stod det ikke helt lysende klart, at han selv en dag skulle stå på scenen med sin egen musik og bandet Twang factor.


Men han er blevet grebet så meget, af især guitaren og glæden ved at lave især countrymusik, at han slet ikke kan lade være med at spille. ”Det er min ventil, dét jeg virkelig brænder og lever for”, fortæller John Olsen i "Stjernetræf" på dk4, hvor han også fortæller om det særprægede band-navn.

I "Stjernetræf" fortæller John Olsen om kampen for at sin musik, der gennem mange år var en "udskældt" genre. Alligevel holder John Olsen fast i genren og fortæller i "Stjernetræf", at drømmen om en international karriere er ved at tage fart, dog mangler gruppen et pladeselskab med "muskler". Imens kan dk4´s seere af "Stjernetræf" møde John Olsen og hans Twang Factor og nyde deres velskrevne sange og vellydende musik, der af kendere betegnes som noget af det allerbedste country-musik.
Kommende sendetider
» Torsdag d. 26. Sept kl. 21.00
» Mandag d. 30. Sept kl. 23.35
Relaterede emner
» John Olsen & Twang Factor Koncert
» Stjernetræf - GLIMTVIS
» GLIMTVIS Koncert
» Stjernetræf - GLIMTVIS
» Stjernetræf