Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
What2Watch Backstage: Interview med Anders W. Berthelsen
Anders W. Berthelsen har et alenlangt CV – så lang at det ikke er umagen værd at begynde at remse titlerne op, det er er nemmere at sige, at han kom med på 90'erns dogmebølge og 00'ernes nybrud.


Kun et par år efter han var færdig på skuespillerskolen, tonede han frem som René i TAXA i 56 afsnit og blev allemandseje. Det har han så været lige siden – både på film, i tv-serier og på scenen. Han har tilmed været med til at vinde Sølvbjørnen i Berlin og adskillige gange været nomineret til både Robert- og Bodilprisen for mange forskellige typer roller.

De seneste par år har han desuden udvidet sin metier og arbejdet som instruktør – først som medinstruktør sammen med Niels Arden Oplev på ”Ser du månen Daniel”, der også vandt prisen som ”Årets danske film” ved ”Svendprisen”, og siden tog Berthelsen tøjlerne på filmen ”Lykkelige omstændigheder” med manuskript af Kim Fupz Aakeson.

Skuespillet er dog stadig hans primære arbejde, og han er så heldig, at han – 20 år efter premieren på den politiske thriller Kongekabalen fra 2004, vender tilbage til rollen som graverjournalist Ulrik Torp, der nu til forskel fra i Kongekabalen, har en lang karriere bag sig. Der er nok at tage fat på, når Anders W. Berthelsen er gæst hos Ann Lind Andersen i ”What2watch Backstage: Interview Anders W. Berthelsen”.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

Kommende sendetider
» Torsdag d. 26. Sept kl. 19.25
» Lørdag d. 28. Sept kl. 00.05
» Lørdag d. 28. Sept kl. 16.40
Relaterede emner
» What2Watch - uge 38
» What2Watch - uge 38
» What2Watch Backstage: Interview med Jonas Risvig
» What2Watch - uge 37
» What2Watch - uge 36