Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Anne-Vibeke rejser La Palma
I dette rejseprogram får du masser af inspiration til alt det, som du kan se og opleve på den skønne ø La Palma, som er den nordvestligste af De Kanariske Øer.


Det er den femte største af øerne og de fleste kalder den for Isla Bonita – den smukke ø – og det er et navn, som passer perfekt til La Palma. Alle nuancer af grøn findes på vulkanøen, der er kendt for uberørt natur i de smukkest vulkanske landskaber, men det grønne ses også i de mange bananplantager, som findes alle steder. De står i stor kontrast til de sorte sandstrande, der både ligger vidtstrakte, men også gemt bag klippeskær ud til Atlanterhavet.

Det skønne klima kombineret med et eksotisk spansk køkken med velsmagende retter fra både jord og havet, gør det meget let af komme i feriestemning på La Palma.

Anne-Vibeke besøger både en vingård, en rom-producent og en cigarmager. I programmet giver Anne-Vibeke også masser af gode råd til at komme rundt på øen og gode tips til, hvordan du kan bo fra klassisk charterhotel til charmerende spansk hacienda i kolonistil.

Find endnu mere inspiration til La Palma og charterferie på www.AnneVibekeRejser.dk


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

Kommende sendetider
Programmet er ikke programsat i den kommende tid.
Relaterede emner
» Campingmagasinet - september
» Campingmagasinet - september
» Campingmagasinet Special - Viking Run
» Campingmagasinet - september
» Anne-Vibeke rejser: Ø-hop Limfjorden