Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

Danskpoppens grå eminence, Danmarks store stemme, Ivan Pedersen indtager scenen i Horsens Ny Teater – sammen med Danmarks næstbedste Trio.

Betegnelsen næstbedste trio skyldtes selvfølgelig jysk beskedenhed. I Aalborg, hvor musikkerne kommer fra, kan manglende respekt for janteloven give et blåt øje. Trioen består af Søren Skov på keyboard/harmonika – han er også at finde i Dodo and the Dodos, så er der leadguitarist Troels Skovgård, som bl.a. også er at finde, når Ørkenens Sønner er på turné, og sidst, men ikke mindst trommeslager og perkussionist, Sten Rasmussen.

Ivan Pedersen er så afgjort fortsat i storform, både stemmemæssigt – og når han står i forgrunden og imellem numrene. Som en anden stand-up’er - og med nordjysk lune, fortæller han små anekdoter fra dagligdagen og sit liv i musikken.

Ivan Pedersen var bare 16 år, da han startede som trommeslager og sanger i det velrenommerede poporkester fra Aalborg ”McKinleys”. Siden er det gået slag i slag.
I en alder af 33 slog han for alvor igennem som sanger i popduoen Laban, der opnåede at ligge på hitlisterne i Skandinavien, USA, Østasien og Latinamerika. I 1990’erne var han på tale som forsanger i det berømte engelske rockband Deep Purple.
Men Ivan Pedersen blev i Danmark – til glæde for mange. Her har han haft stor succes som komponist og sanger i uendelig mange konstellationer.

Omkring årtusindeskiftet var det dog blevet tid til at gå solo, og i en alder af 50 udgav Ivan Pedersen sit første soloudspil. Det er siden blevet til 4 kritikerroste soloalbums, senest albummet ”Min verden er venlig”, der udkom i forbindelse med Ivan Pedersens 50 års jubilæum i 2016.

Når koncerten ruller over skærmen, er det selvfølgelig med udgangspunkt i hans egne album, hvor der bliver sunget både på engelsk og dansk.
Så glæd dig til en hyggelig, tænksom, lattervækkende og tilbagelænet musikalsk aften på dk4, med Ivan Pedersen og Danmarks næstbedste trio.


Se programmet allerede nu på dk4.tv
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.