Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Reparations-værkstedet
Om 11 minutter
Mit liv med Danmark
 
 

Annonce


Jørn Hjorting møder: Keld & Hilda

Denne gang er det Keld og Hilda Heick, der er gæster i studiet. Den sympatiske duo fortæller åbent om dengang, hvor kærligheden var ny, og familierne ikke var begejstret for det unge pars forlovelse, om at bo dør om dør med datteren, og om musikken, der altid har bundet livet sammen.

Der er ingen tvivl om, at det er den store respekt og kærlighed, der er grundstenene i Keld & Hildas liv, og det fylder meget – også på skærmen i ”Jørn Hjorting møder: Keld & Hilda”.


Jørn Hjortings karriere startede i 1960 i radiostudiet. Her blev han i mange år valgt som lytternes radiofavorit med programmer som ”De ringer, vi spiller”, ”Ti vi ka’ li’”, ”Prøv lykken, ”Morgennisserne” og ”Dansktoppen”. Hans uovertrufne evne til at tale med høj som lav gav stor popularitet. Igennem sit arbejde satte han også stort præg på det, som folk lyttede til – man kan sige, at han i mange år var med til at forme dansktoppen.
I tv-programmet ”Jørn Hjorting møder”, er det, det bedste fra begge verdner, der mødes, når Jørn Hjorting taler med koryfæer fra musikkens tjeneste.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce