Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


”Kærligheden kalder” - Neighbours & Friends: Live fra Herning

Neighbours & Friends har for tredje gang været landet rundt på turné med det store sommersangsorkester fra Mariehaven i Ansager.

Her skal vi til Herning Kongres Center, hvor Teatersalen var rammen for Helge Engelbrecht og hans tro følgesvende, i et show af højeste klasse, koncerten ”Kærligheden kalder”- og dk4 var på pletten.

”Med dette show ”Kærligheden kalder” sætter vi fokus på det, som bor i alles hjerter og næres af det store uundgåelige og uforståelige for vi mennesker, nemlig kærligheden som et livsvilkår for enhver, hvad enten vi vil det eller ej. Det er kærligheden i tro, håb og handling, der sætter os fri, som de mennesker vi ikke bare er eller var engang, men endnu mere som dem, vi bliver, når vi tør drømme os ud på livets rejse med alt, hvad det indebærer,” fortæller Helge Engelbrecht.

På scenen i Herning præsenterer Helge Engelbrecht hele orkestret, alle 11 mand, som hver især får lov at byde ind med solosange og indslag, der vil overraske de allerfleste.


Medvirkende: Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Thomas Ousager, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Michael Graubæk, Sidsel Marie Michelsen og Sine Bach Rüttel.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce