Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Helmut Lotti: The Comeback Album - Live in Concert

Det var en meget ung Helmut Lotti, der udgav sin debutsingle i slutningen af 80’erne, men det var først i midten af 90’erne, at han opnåede en enorm fanskare i hele verden med sit album "Helmut Lotti Goes Classic". 

Derefter fulgte en række af storslåede albums og duetter med verdensstjerner som; Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli, Plácido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.

De seneste 7 år har han trukket sig fra rampelyset, men nu er Helmut Lotti tilbage i en fantastisk koncert med 57, næsten udsolgte huse i Tyskland, Østrig, Schweiz og Belgien, hvor han, med sikker hånd viser, hvorfor han har opnået så stor popularitet inden for genren.

Helmut Lotti besøger også Skandinavien – det sker i vinteren 2018, hvor han spiller i 8 byer - her i blandt Aalborg, Aarhus Horsens og København.

dk4 var inviteret med på forreste række, da Helmut Lotti, i efteråret, besøgte en propfyldt Laeiszhalle i Hamburg, og det er der kommet en helt suveræn og mindeværdig koncert ud af. Der venter seerne et velspillende orkester på 22 mand samt en yderst veloplagt Helmut Lotti, der udtrykker stor glæde over at være tilbage hos sine trofaste fans.

Glæd jer til Helmut Lotti ”The Comeback Album - Live in Concert”, her på dk4.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce