Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Sommersang på Sjælland: Dorthealyst (2:2)

Sommersang på Sjælland er med Helge Engelbrecht & Co fra Mariehaven i Ansager igen på visit på Herregården Dorthealyst ved Holbæk. Det er blevet til endnu et dejligt program – denne gang ekstraordinært udvidet og internationalt med masser af musik og sang under sommerhimlen for et stort og medlevende publikum.

Helge præsenterer bl.a. skotske Maggie Reilly, som selvfølgelig har verdenshittet ”Moonlight Shadow” med på repertoiret. Hun synger også duet med danske Bryan Rice, der selv medvirker med bl.a. sit store gennembrudshit ”No Promises”.

Herudover kan man opleve Bjørn Tidmand, når han er allerbedst med tre af sine største sange. Elsborg Maribo, som mange har stiftet bekendtskab med via dk4, er også på plakaten i dette program, hvor Helge Engelbrecht endvidere har inviteret Peter Vesth med på scenen. Han får selskab af sin egen country-familie med bl.a. Julie Burton fra Nashville og danske Kristian Rusbjerg. Herudover er Danmarks første Folkekor, Holbæk Sangkor med på scenen flere gange i skønt samarbejde med Neighbours & Friends, der skaber den musikalske ramme for solisterne mens Helge som vanligt kæder det hele sammen på festlig og folkelig vis som vært.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce