Annonce


SPIL DANSK 2017

Traditionen tro er dk4 på banen og rydder sendefladen, når vi med en årlig Spil Dansk dag bakker op om musiklivets festuge. 2017-udgaven, torsdag den 2. november, byder på mange timers underholdning med dansk musik og danske kunstnere.

Von Dü, Bobo Moreno & The Ernie Wilkins Almost Big Band, Jacob Gurevitsch, Mathilde Falch, Folkeklubben og The Swan and The Lake, er blot en lille håndfuld af de navne, der optræder på skærmen, i en blanding af koncerter, interview og portrætudsendelser.

Torsdag aften byder også på en fantastisk koncert med Lars Lilholt band, ”Og ravnene skriger ved Karup Å” – en koncert, der rummer essensen af sommerens udendørskoncerter med, hvad det indebærer af højt til himlen, god stemning og en masse sange man kan synge med på. dk4 optog koncerten sommeren 2017.

Endelig afslutter vi dagen med den danske komponist Emil Svane Breum, der med laptop, dj-pult og keyboard, skaber et afstressende univers, og giver en oplevelse af tryghed og velvære, der er et perfekt punktum på en lang musikalsk dag.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce