Annonce


Danmarks dejligste hjem (4:7)

Med camping-dronningen Anne-Vibeke Isaksen og public service-greven Mik Schack ved roret finder dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger nu ”Danmarks dejligste hjem”.

Ja, der er tale om endnu et boligprogram på dansk tv, men helt forskelligt fra alle andre boligprogrammer handler det i denne nye serie udelukkende om almene boliger. Det vil sige, at programserien fokuserer på den million danskere, som bor i en af Danmarks 570.000 almene boliger. Når Anne-Vibeke Isaksen og Mik Schack rejser landet rundt for at finde Danmarks dejligste hjem, er udgangspunktet beboernes egen begrundelse for, at de har Danmarks dejligste hjem. Det kan være fællesskab, naboer, viceværten, udearealer, fælleshus, aktiviteter, men også boligens størrelse, indretning, husleje og beliggenhed, for også nogle af Danmarks almene boliger ligger ved vandet og har en fantastisk udsigt. Hen over sommeren har almene beboere sendt videobidrag ind til Danmarks dejligste hjem og meldt sig til at deltage i boligprogrammet, som har til formål at finde det allerdejligste hjem.

Her i det fjerde program kan Anne-Vibeke og Mik afsløre, hvem der er den anden finaledeltager i dk4 og Boligernes Landsforenings konkurrence om, hvem der blandt beboerne i Danmarks almene boliger har Danmarks dejligste hjem. Se med i programmet og find ud af, hvem finalisten er og hvor finalisten bor.


”Danmarks dejligste hjem” produceres i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce