Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kultur i Tivoli: Fra rock til Tivoli-Garden

Levende musik har altid været en integreret og uundværlig del af Tivolis DNA – fra H. C. Lumbye og Tivoli Garden til fredags-rocken. Nikolaj Koppel er øverste ansvarlige for musikken i Tivoli, og han er første gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Kultur i Tivoli”.

”Er det ikke usædvanligt, at en kommerciel have som Tivoli bruger så mange penge på fx klassisk musik?”, vil Henrik Lyding gerne vide. Men Koppel får også lejlighed til at fortælle om musikkens betydning for Tivoli i et historisk perspektiv, der strækker sig helt frem til den aktuelle fredags-rock.

Man kan selvfølgelig ikke tale om musik i Tivoli uden også at komme ind på Tivoli Garden og derfor afløses Nikolaj Koppel i programmet af Tivoli Gardens leder Lars Søgaard og to Tivoli-gardister, der fortæller om, hvordan Tivoli Garden arbejder, hvordan man kan blive optaget i Tivoli Garden, og hvordan det er at være medlem af Tivoli Garden.

Programmet er en del af dk4s miniserie om kultur i Tivoli.

Den 16. juli døde dk4’s teateranmelder gennem næsten 15 år Henrik Lyding pludseligt. 
Lyding var ikke kun en fremragende teateranmelder og studievært, men også en ualmindelig god kollega og ven, som vi på dk4 vil savne meget.

Æret være Henrik Lydings minde.
Stig H. Hasner



Programmerne er optaget i restaurant Gemyse i Tivoli.
Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.