Annonce


50 øl du skal smage, før du dør: Øl fra dybe kældre

En udfordring på øl – lyder det tillokkende eller afskrækkende? Det er ikke noget med at kunne drikke mest eller i længst tid, men nærmere en udfordring på smagning, beskrivelse og bestemmelse af fine, gamle og sjældne øltyper, men også nye og ikke helt almindelige, når Carsten Berthelsen i tre nye udgaver af den populære programserie ”50 øl du skal smage før du dør” udfordrer en af landets øl-specialister – og selv lader sig udfordre.

Carsten Berthelsen glæder sig voldsomt – og gæsterne lige så, for i hvert program kommer der absolutte øl-sjældenheder og –rariteter fra de dybeste kældre og mørkeste gemmer - men også nye og spændende øl på bordet – og i glasset.
Det er lidt nørdet, det er meget underholdende, og det er stærkt inspirerende, når Carsten Berthelsen byder velkommen i bræddehytten, men der er ét stort problem: Noget af øllet er så sjældent, at det ikke uden videre kan købes. Andet kan erhverves, hvis man selv skulle få lyst til en udfordring – alene eller sammen med andre.

I dette program er første udfordring en sjældenhed fra Carlsbergs dybe kældre. Årgangen er 2001, smagen yderst vinøs, og i folkemunde blev øllet kaldt ”Special brev”. Hvorfor nu det? Hvad øllet hedder, og hvilke udfordringer der ellers er tale om, må man se i programmet, men fokus er på øl fra dybe kældre.
Gæst er Bjarke Bundgaard fra Carlsberg.


Programserien bygger på bogen ”50 øl du skal smage før du dør” af Rolf Nielsen og Carsten Berthelsen.

(Læs mere om programrækkens øl, leverandører, importører, bryghuse og glas på olduskalsmage.dk4.dk)
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce