Annonce


Dinas Talkshow: Mobning

Mobning på tv! - dk4 mobber ikke, men tager derimod fat på et emne, der stadig er omgærdet af fornægtelse og tavshed. Mobning ødelægger liv, livskvalitet og relationer og forandrer ofrene – somme tider for altid.

Laura Hintz blev udsat for systematisk mobning i sin skoletid. Hun blev hånet, slået og spyttet på – blandt meget andet. Det har sat sig spor. Spor som indtil videre er ført ud i den offentlige debat, i form af en kronik, efterfulgt af et hav af reaktioner, der stiller spørgsmålstegn ved, om skolernes indsats mod mobning er optimal.

I dag er Laura 22 år. Hun har fået styr på sit eget liv, og vil gøre en forskel for alle de andre, der bliver udsat for mobning – eller som ikke kan lade være med at følge flokken, når den mobber en svag person.

Nu kan du møde Laura Hintz i Dinas Talkshow på dk4, hvor hun fortæller om hvilken betydning, det har haft, at hendes skolegang var præget af utryghed og manglende indsats fra lærerne og skoleledelsen.

Dina tager konstruktivt fat om det ømtålelige problem og har samtidig inviteret skoleleder Camilla Ottsen fra Brønshøj Skole samt psykolog Anna Bjerre fra Girl Talk i studiet for at belyse, hvordan man i dag sætter en effektiv stopper for mobning.
Kodeordet er fællesskaber som inddrager den mobbede i en aktiv kultur, hvor skolens værdier udfolder sig i praksis - både hos ledelsen, hos lærerne og i de enkelte klasser.

Fra scenen leverer sangerinden Laura Kjærgaard musikalsk inderlighed akkompagneret af Niels Engell, og de blæser publikum omkuld med en nerve, der sætter dagens emne i perspektiv.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce