Annonce


Sæt dit X

dk4 går til valg og sender 15 timers valg-tv op til efterårets Kommune- og Regionsvalg. Gennem fem fredage sættes fokus på landets regioner og fem udvalgte kommuner.

Under titlen ”Sæt dit X” dækker dk4 valget den 21. november, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og stemme til både kommunalbestyrelser og regionsråd.
dk4 ønsker at bringe borgerne tættere på deres politikere og sætte fokus på de beslutninger, der træffes i nærdemokratiet samt fokus på, hvilken effekt beslutningerne har på borgernes hverdag. For mange danskere er kommunal- og regionalpolitik en fjern størrelse, som det kan være vanskeligt at forholde sig til. Derfor bringer dk4 politikerne i tv-studiet, hvor vi direkte spørger dem, der sidder på magten, hvilke visioner og reelle muligheder de har for de næste fem års kommunal- og regionalpolitik.

Værter er det tidligere folketingsmedlem Fatma Øktem - som gennem det seneste år har lavet en række programmer på dk4 samt journalist og forfatter Ib Søby, der gennem næsten tyve år har virket på dk4 som både sportskommentator samt vært i talkshows og bogprogrammer.


Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce