Om 23 minutter
Gensyn på dk4
 
 

Annonce


La' det gro - efterår i haven

Nu er efteråret kommet til landet. Vinden rusker og træerne taber sine blade. Det er derfor nu, haven skal gøres vinterklar - og der er masser at tage fat på, før frosten sætter ind.

I dk4s nye havemagasin "La' det gro", sætter programvært Charlotte Wedel Hansen derfor de to gartnere - og haveeksperter - Peter Martinussen og Bjarne Andersen, i stævne i efterårshaven.

La det_gro_efteraar_haven_alle_arbejder_lilleMed udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland viser de, hvordan man planter hæk, etablerer et surbundsbed, beskytter sine krukkeplanter og vedligeholder græsplænen.

Peter og Bjarne er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i "La' det gro" er klar:

"Vi vil gerne viderebringe vores glæde ved havelivet og inspirere folk hjemme i stuerne. Selv om det er efterår, er der masser af projekter i haven - og et godt benarbejde nu, sikrer et fint fundament for foråret og sommerens resultater."

Se med på dk4 og få inspiration til efterårets havearbejde!

Du kan læse mere på Tips og Tricks: La’ det gro - efterår i haven

Værter: Charlotte Wedel Hansen, Peter Martinussen og Bjarne Andersen:

Charlotte Wedel_HansenCharlotte Wedel Hansen er 49 år og ansat hos GardenShop Høsterkøb. Charlotte er uddannet cand.merc.int. og har arbejdet som henholdsvis produktchef og marketingchef igennem de sidste 18 år – heraf de sidste 7 år hos GardenShop Høsterkøb. Charlotte har, ud over sit arbejde, en stor passion for haven, boligindretning og madlavning og ikke mindst sin familie og gode venner.Peter pasfotoPeter Martinussen er 50 år, og indehaver af et havecenter i Høsterkøb. Peter er uddannet planteskolegartner, har arbejdet med samt handlet med haveplanter i 29 år og er nu 5. generationsgartner, så de grønne fingre ligger til familien. Han har udover sit arbejde en del fritidsinteresser som fx haven og naturen, jagt, økologi, vin, madlavning og sin familie.Bjarne mindreBjarne Andersen er 49 år, og medindehaver af et havecenter i Kalundborg. Bjarne er uddannet planteskolegartner og har arbejdet med formering af krydderurter, buske, træer og stedsegrønne i over 15 år. Han har desuden arbejdet med handel af planteskoleplanter i 12 år - og af fritidsinteresser står haven, naturen, fritidsfiskeri - og ikke mindst familien - i højsædet. 
Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce