Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Tysklands valg - Europas skæbne: Christian Juhl og Matlok

Programrækken "Dansk-tysk med Matlok" er i forbindelse med det tyske udvalg den 24. september udvidet med en række programmer under overskriften „Tysklands valg – Europas skæbne“. I disse programmer sœtter dk4 og Siegfried Matlok fokus på det valg, der både er yderst vigtigt for Tyskland, men også for Danmark, ja for hele Europa.

Valgets betydning og forholdet mellem Danmark og Tyskland drøfter Siegfried Matlok med danske politikere og personligheder, som har et særligt kendskab til Tyskland.

I dette program møder Matlok en person, som har sønderjyske rødder og, som har levet og lever med Tyskland tæt ind på kroppen. Det er politikeren Christian Juhl fra Enhedslisten. Han har været partiets udenrigspolitiske ordfører, og nu repræsenterer han partiet bl.a. i Sydslesvig-udvalget og i Kontaktudvalget for det tyske mindretal og især også som 3. næstformand i Folketingets Præsidium. Christian Juhl er i øvrigt en af de ganske få folketingspolitikere, som kan tale tysk.

Med Christian Juhl diskuterer Matlok Tyskland og Europa, og han spørger også om, hvad Juhl som venstrefløjens repræsentant mener om alternativet Schulz contra Merkel og om Danmarks rolle i en kompliceret international situation med store udfordringer som Putin, Brexit og Trump.


Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.