Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn på dk4: Kunst i øjet - Michael á Grømma

Ole Lindboe var journalist, kunstkender og eventyrer. En af hans store passioner var kunst, særligt havde han øje for de nye spændende kunstnere, der var på vej.

I dk4’s kunstmagasin Kunst i øjet mødte han adskillige danske kunstnere, ikke kun de nye – også de veletablerede – i samtale om kunst, arbejdsprocesser og inspiration.
Det blev til gode dybe samtaler, usentimentale og bramfrie. I overensstemmelse med hans enke, giver vi på dk4 nu mulighed for et gensyn med dansk kunst og en passioneret formidler.


Da Michel á Grømma var i studiet, var han en ung kunstner, der lod sig fascinere af de moderne storbylandskaber. Efter et besøg i Californien begyndte han at male billeder, der viste kaos og fantasiens friløb i surrealistiske bylandskaber, hvor han blandede drøm og virkelighed.
Mød kunstneren i dette program, hvori han er på besøg i studiet hos Ole Lindboe med udvalgte værker. Også i dag kredser hans malerier om elementer fra fantasien, men også naturen har fundet vej i hans værker.

”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se, eller gense, skatte fra dk4’s tv-arkiv. Udsendelsernes tekniske kvalitet er af ældre dato.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.