Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Søstrene Bisp: Anne-Cathrine Riebnitzsky

En roman, hvor hovedpersonen er en præst – det er ret usædvanligt. Og at en romans hovedperson er lykkeligt gift er næsten endnu mere mærkværdigt. Men sådan er det i den prisvindende forfatter Anne-Cathrine Riebnitzskys bog ”Orkansæsonen og stilheden”.

Riebnitzsky begynder hver dags arbejde med at tale med Gud, med bøn, og når hun holder foredrag takker tilhørerne hende ofte bagefter, fordi hun åbent siger, at hun er kristen – det gør det lidt nemmere for andre at stå frem med deres tro.
Biskop Tine Lindhardt taler blandt andet med forfatteren om tro contra videnskab, om tilgivelse contra retfærdighed, om næstekærlighed og om retten til at tro.

I programmet er der imidlertid også en tredje samtalepartner i form af et bibelcitat, et vers fra en salme eller sang, som gæsten har valgt, og som er en fast del af samtalen. Anne-Cathrine Riebnitzsky har valgt citatet ”Tyven kommer kun for at stjæle, slagte og ødelægge. Jeg er kommet, for at de skal have liv og have i overflod” (Johannesevangeliet, kapitel 10, vers 10)


Programrækken ”Søstrene Bisp” produceres i samarbejde med Haderslev stift og Fyns stift.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.